Heb je het idee te blijven wikken en wegen in je dagelijks leven en vind je het lastig om keuzes te maken?
Zou je meer willen kiezen en leven vanuit je hart?

Het kan zijn dat jouw verstand in de weg staat. Wanneer gedachten en emoties in de weg staan, is het moeilijk om nog te voelen wat we daadwerkelijk willen vanuit ons hart.

Het hart en het hoofd kunnen goed samenwerken. Wel geeft je hart de richting aan van je leven. Je hoofd gebruik je om die route slim en effectief te bewandelen. Je hart volgen gaat over jezelf zijn en maakt het leven eenvoudiger.

Wanneer je leeft vanuit je hart, kan je energie beter stromen en neemt je aantrekkende werking meer toe. Je hebt meer te geven aan jezelf en anderen.

Tijdens dit weekend laten we je graag ervaren hoe je meer kunt kiezen en leven vanuit je hart. Daarnaast is het vooral ook een weekend met tijd voor jezelf, ontspanning, yoga, gezond eten, bewustwording en genieten. Waarbij je verblijft op een prachtige locatie in Zandvoort aan Zee, vlakbij de duinen en het strand.
Je hoeft nergens aan te denken, want ook alle maaltijden worden met liefde voor je verzorgd!

Programma 13 – 15 april

Vrijdag
19.30 Ontvangst met koffie/thee, kennismaking, uitleg programma
21.00 Mindfulness yogales

Zaterdag
08.30 Ontbijt
09.30 Reflectieoefening / meditatie
12.00 Lunch
13.00 Verdiepingsopdracht / opstelling
16.00 Creatieve oefening
18.00 Diner
20.00 Yogales 

Zondag
09.00 (stilte)Ontbijt
10.00 Meditatie
10.45 Verdieping / opstelling
12.30 Lunch
13.30 Yoga & Gong sessie
15.30 Afronding

Deelname aan onderdelen van het programma is vrijblijvend.

Omgeving

Vlak aan de duinrand, met het strand op enkele minuten loopafstand, ligt het zonnige Villa Terre Panache. Een vrijstaand, monumentaal pand in de kleuren van de Provence en Côte d’Azur, een streek waar de eigenaren lang hebben gewoond.
Wie over de drempel stapt van dit mediterrane huis, voelt zich meteen thuis. Alle gastenkamers zijn liefdevol ingericht met schilderachtige details.
De duinen met zijn talloze herten bevinden zich op honderd meter afstand. Het huis zelf ligt in een rustige straat. Ook met het openbaar vervoer is Villa Terre Panache goed bereikbaar: Zandvoort heeft een station, dat rechtstreeks in verbinding staat met Haarlem en Amsterdam.

Algemene gegevens

Tijden
Aankomsttijd: vrijdag 19.30 uur
Vertrektijd: zondag 16.00 uur

Begeleiding

Amber Hanning

Amber heeft al ruim tien jaar ervaring in het lesgeven, waarin de laatste jaren de focus ligt op Body&Mind, waaronder Yoga. In deze lessen vindt zij de verdieping in de connectie tussen lichaam en geest. Daarnaast geeft zij workshops en lifecoaching gericht op stressreductie. Het is haar passie om andere mensen tools mee te geven, waarmee je je eigen leven kunt creëren zoals je het zelf graag zou zien.

 

 

Femke Dekker – Jorritsma

Femke is een specialist in het werken met het onderbewuste. Wanneer je je meer bewust wordt van jouw onderbewuste en welke invloed dit heeft op je leven en de keuzes die je maakt, kan dit veel rust en vrijheid geven. Door middel van familie-opstellingen weet ze mensen op een heldere manier te inspireren en onbewuste patronen zichtbaar te krijgen. Ze heeft tien jaar een spiritueel centrum geleid in Frankrijk en begeleid nu al jaren vele mensen vanuit haar locatie in Zandvoort.

 

 

Vir Kaur
Vir is kundalini yoga docente sinds 2010. Sinds die tijd speelt zij ook de gong. Dit bijzondere instrument is een andere grote passie van haar geworden.  Hiermee verzorgt zij klank ontspanningen en workshops in combinatie met yoga of andere instrumenten. De klanken van de gong werken als een diepgaande massage, terwijl je in een staat tussen waken en slapen in komt. De trillingen dringen door in je lichaam en lossen blokkades op. Al zijn deze bij momenten zeer intens en luid, uiteindelijk ontstaat er een diepere rust en ontspanning op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Vir gebruikt een paiste gong van 34 inch, die ontelbaar veel tonen en boventonen produceert.

 

Dagny Lieuw-Fo

Dagny is een enthousiaste, creatieve dame die houdt van uitdagingen. Dit doet ze zowel in de keuken van haar werk als ICT-er als in haar eigen keuken thuis. In haar eigen keuken heeft ze de vrijheid om nieuwe creaties te bedenken en zichzelf uit te dagen tot een mooi gerecht. Het kan zo iets simpels zijn als een 1 pansgerecht als een 4 gangen diner met allerlei technieken en bereidingen. Koken geeft haar de rust, ontspanning en vooral het genieten voor haarzelf en voor anderen.

 

 

Overnachting

1 of 2 persoonskamer

 

Prijs
€ 345,- inclusief BTW en maaltijden inbegrepen (€ 50,- toeslag voor eigen/1 persoonskamer)

 

 

Gegevens locatie

Villa Terre Panache
Dr.Schaepmanstraat 3
2042 BW Zandvoort

 


(Klik op het kaartje voor een routebeschrijving)

Voor meer informatie

Voel je vrij om contact op te nemen voor aanvullende informatie. 
Bel 06-24196929 of mail naar info@www.amberhanning.nl

Belangrijke aanvullende informatie

Er zijn 7 plekken beschikbaar voor gratis parkeren.
We raden aan om met de trein te komen wanneer dit in afstand en tijd haalbaar is.
Je kunt betaald parkeren in het centrum of gratis parkeren in Zandvoort Noord. Zandvoort Noord ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand.

Je kunt deze pagina ook als brochure downloaden

Inschrijving

Je kunt je hier inschrijven. Betalen kan eenvoudig met Ideal.

[vc_images_carousel images=”2536,2541,2540,2539,2538,2537,2535,2534″ img_size=”800×600″ autoplay=”yes” wrap=”yes” title=”Foto impressie”]