OVER AMBER

OVER AMBER 

Doen waar je blij van wordt. Genieten van het leven. Het klinkt zo simpel, voor mij was het een jarenlange zoektocht om simpelweg gelukkig te zijn met wat ik deed. Is dit nu alles? Ben ik echt tevreden? 

Amber Hanning

Lifestyle coach

Sinds 2009 ben ik mij gaan focussen op het coachen en begeleiden van anderen. Hiermee wil ik anderen stimuleren en inspireren om het maximale uit zichzelf, hun gezondheid én het leven te halen.

Na de opleiding PABO heb ik een paar jaar voor de klas gestaan. Hier kwam ik er al snel achter dat mijn interesse vooral uitging naar de belevingswereld van mezelf en anderen. Wat zijn onze drijfveren? Wat willen we betekenen voor onszelf en anderen? Dat heeft ertoe geleid dat ik mij verder ben gaan ontwikkelen op het gebied van bewustzijn, persoonlijke groei, vitaliteit en de boeiende connectie tussen lichaam en geest. 

“Ik stelde mezelf steeds vaker de vraag: Ben ik nu echt gelukkig?”

Toen ik een aantal jaren geleden, na lang te hebben rondgelopen met fysieke klachten, te horen kreeg dat ik de ziekte van Crohn zou hebben, deed dit me beseffen dat het tijd was om het op veel vlakken volledig anders te gaan doen. Het heeft geleid tot een grote transformatie wat zowel mijn werk, mijn privé als mijn gezondheid, positief beïnvloed en veranderd heeft. Op dit moment gebruik ik al langere tijd geen medicatie. Hiermee wil ik zeker voorop stellen dat dit bij iedereen ook weer anders kan zijn, alleen heb ik wel kunnen ervaren hoe het omkeren van oude overtuigingen, denken en doen, onvoorstelbaar veel invloed heeft op je lichaam en je gezondheid. 

Zo ben ik in mijn eigen zoektocht, zowel in theorie en praktijk, steeds beter de samenwerking tussen lichaam en geest gaan begrijpen. Wanneer je bewust wordt van je lichaam en beperkingen kunt gaan zien als signalen en deze kunt omkeren, kunnen er magische dingen ontstaan. 

Ik wil anderen bewuster maken van hun eigen kwaliteiten, van wie ze écht zijn, buiten hun  aangeleerde gedragingen en overtuigingen. Het mooie en waardevolle van mijn werk vind ik dat het twee kanten op geven is. Dat ik elke dag mag en kan leren van anderen en van ervaringen die op ons pad komen.

Ik geloof dat je je eigen leven kunt creëren. Dat leven vanuit je authentieke zelf, energie, vertrouwen, rust en veerkracht geeft. En precies dát, is wat ik iedereen gun. Met een nuchtere, positieve, reflectieve en doortastende aanpak begeleid ik je graag om volledig jouw leven te leven en het beste uit jezelf en je gezondheid te halen.