SPECIALS

WISSELENDE BODY & MIND SPECIALS OP UNIEKE LOCATIES, WAARONDER LEUKE WORKSHOPS EN WEEKENDEN

NIEUW!!

RELAX EN RETREAT YOURSELF

Volle agenda’s, altijd tijd te kort en weinig ruimte voor ontspanning.. Herken jij dit en ben jij ook zo toe aan een weekend me-time? Even helemaal niets moeten, alle tijd voor jezelf om op te laden, te ontspannen en als herboren weer naar huis te keren..

“Qurios Holiday Retreats en Lifestyle coach Amber Hanning hebben de krachten gebundeld en organiseren samen een Relax en Retreat Yourself Weekend”

Een weekend aan zee vol ontspanning, gezond eten, bewustwording, yogalessen, inspirerende workshops en natuurlijk veel plezier. Naast het programma is er voldoende ruimte om naar eigen wens je tijd in te vullen. Neem deel aan dit weekend en ga zondag volledig ontspannen en opgeladen naar huis. Mét tools en handvatten die je mee kunt nemen in je dagelijks leven voor meer rust.

Het park Qurios Bloemendaal ligt verscholen in een duinpan op 100 meter afstand van het strand en is de perfecte basis om helemaal tot jezelf te komen. Buiten het programma om kun je er voor kiezen lekker te ontspannen in je eigen luxe huisje, een bezoek te brengen aan een in de buurt gelegen sauna, een massage te boeken of er op uit te gaan om het strand en prachtige duingebied te ontdekken. Je hoeft nergens aan te denken, zelfs alle maaltijden worden met liefde voor je verzorgd!

  • De accommodatie heeft 2 slaapkamers met per slaapkamer 2 éénpersoonsbedden
  • Alle prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch, diner en consumpties tijdens de workshops
  • Overige consumpties zijn voor eigen rekening
  • De kosten voor een massage zijn niet bij de prijs inbegrepen

Voor meer informatie en om je in te schrijven ga je naar de website van Qurios

Volg ook onze andere evenementen op Facebook en Instagram

Wisselend Body & Mind specials op unieke locaties! Waaronder leuke en afwisselende workshops en weekenden! Op de hoogte blijven?

Houd facebook en instagram in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Amber Hanning

Lifestyle coach