Evenementen

Yin Huiskamer sessie (online)

Yin Huiskamer sessie (online)Datum/tijd: 1 juni 2020 om 20:00 uur

Tijdens de Yin Huiskamer sessie staat ontspanning centraal. Het zijn zittende en liggende yogahoudingen, die langer worden aangehouden vanuit rust. Hiermee stimuleren we het fascia/bindweefsel. Gezond fascia zorgt voor een soepel lichaam en kalmeert het zenuwstelsel. Een kalm zenuwstelsel heeft een positieve uitwerking op je immuunsysteem. Elke les werken we met een specifiek thema of intentie. De Yin Huiskamersessie is voor iedereen te volgen. En ook heel geschikt als je mindfulness wilt beoefenen.

Volle Maan Cirkel

Volle Maan CirkelDatum/tijd: 4 juni 2020 om 19:15 uur

Tijdens deze maancirkel verbinden we ons met de cyclus van de maan, de cyclus van de natuur. Energetisch zijn we tijdens deze volle maan op een hoogtepunt van de energie. Een periode van de yang energie en ons innerlijk vuur. Hoe geef je deze volledig de ruimte maar voel en weet je ook waar je grenzen liggen? De kunst is om in deze periode de yang energie te beheersen en er niet in door te schieten. Wanneer je niet in afstemming bent met de vrouwelijke energie, raak je uit balans, wat zich op verschillende manieren kan uiten en voor verharding zorgt. Individueel en maatschappelijk. Tijdens deze cirkel verbinden we ons met onze vrouwelijke kwaliteiten. Dit doen we door middel van dans, yoga, meditatie, tarot en een maanritueel. Wij kijken er naar uit. Er zijn beperkt aantal plekken, je kunt je hier aanmelden en daarmee je plek reserveren!

SPECIALS

RELAX EN RETREAT YOURSELF

Volle agenda’s, altijd tijd te kort en weinig ruimte voor ontspanning.. Herken jij dit en ben jij ook zo toe aan een weekend me-time? Even helemaal niets moeten, alle tijd voor jezelf om op te laden, te ontspannen en als herboren weer naar huis te keren..

"Qurios Holiday Retreats en Lifestyle coach Amber Hanning hebben de krachten gebundeld en organiseren samen een Relax en Retreat Yourself Weekend"

Een weekend aan zee vol ontspanning, gezond eten, bewustwording, yogalessen, inspirerende workshops en natuurlijk veel plezier. Naast het programma is er voldoende ruimte om naar eigen wens je tijd in te vullen. Neem deel aan dit weekend en ga zondag volledig ontspannen en opgeladen naar huis. Mét tools en handvatten die je mee kunt nemen in je dagelijks leven voor meer rust.

 

 

 

 

 

Ook mogelijk: Een retreat organiseren voor een vrienden/vriendinnengroep of als bedrijfsevenement! Neem contact met me op over de mogelijkheden.

Het park Qurios Bloemendaal ligt verscholen in een duinpan op 100 meter afstand van het strand en is de perfecte basis om helemaal tot jezelf te komen. Buiten het programma om kun je er voor kiezen lekker te ontspannen in je eigen luxe huisje, een bezoek te brengen aan een in de buurt gelegen sauna, een massage te boeken of er op uit te gaan om het strand en prachtige duingebied te ontdekken. Je hoeft nergens aan te denken, zelfs alle maaltijden worden met liefde voor je verzorgd!

Volg ook andere evenementen op Facebook en Instagram

Houd facebook en instagram in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Amber Hanning

Lifestyle coach