Volle maancirkel
Vuur en Transformatie

Verbinden met je vrouwelijke energie en samenzijn in vrouwencirkels is een eeuwenoud gebruik. De vrouwelijke energie is onder andere rust, verbinding, zachtheid en vertrouwen. Waar het delen in sisterhood in bepaalde culturen heel gebruikelijk is, komen deze gewoonten nu ook steeds meer naar onze Westerse cultuur en kijken wij er naar uit om deze maancirkel met andere vrouwen te delen.

Tijdens deze maancirkel verbinden we ons met de cyclus van de maan, de cyclus van de natuur. Energetisch zijn we tijdens deze volle maan op een hoogtepunt van de energie. Een periode van de yang energie en ons innerlijk vuur. Hoe geef je deze volledig de ruimte maar voel en weet je ook waar je grenzen liggen? De kunst is om in deze periode de yang energie te beheersen en er niet in door te schieten.
Wanneer je niet in afstemming bent met de vrouwelijke energie, raak je uit balans, wat zich op verschillende manieren kan uiten en voor verharding zorgt. Individueel en maatschappelijk.
Tijdens deze cirkel verbinden we ons met onze vrouwelijke kwaliteiten. Dit doen we door middel van dans, yoga, meditatie, tarot en een maanritueel.
Wij kijken er naar uit. Er zijn beperkt aantal plekken, je kunt je hier aanmelden en daarmee (LINK) je plek reserveren!

Over Amira:
Amira is opgegroeid in Chili waar zij de vrouwelijke kennis van haar voorouders van jongs af aan heeft meekregen. Waar de westerse vrouw deze rituelen niet meekrijgt, brengt zij deze kennis over om ( via dans, rituelen, tarot en mediumschap) de rituelen in leven te houden en vrouwen met elkaar te verbinden.
www.anaita.nl/

 

 

Over Amber:
Amber brengt dmv haar coachings en trainingen, de tools over om de vrouwelijke yin energie meer in je leven toe te passen, om vanuit vertrouwen, rust en verbinding te leven. Een goede verhouding tussen je mannelijke en vrouwelijke energie zorgt voor balans en maakt dat je het beste uit jezelf en je leven kunt halen.

 

 

 

Meld je hier aan!
Donderdag 4 juni
Verzamelen om 19.00 uur bij Parnassia, vanaf daar lopen we gezamenlijk naar de plek
Kosten: 25 euro inclusief goodiebag