Het lijkt wel of veel van ons streven naar de ideale killerbody. Gezond, healthy food, sportprogramma’s, je ziet bijna niets anders meer. Klinkt misschien gek uit mijn mond, want het is ook mijn werk/leven. En eerlijk is eerlijk; ik heb ook lang naar idealen gestreefd. Maar telkens veranderde die idealen weer en had ik nooit het idee dat ik mijn doelen helemaal behaalde. Hoe haalbaar waren die doelen ook eigenlijk? De platte buik waarbij je de spieren wilt zien maar ook weer niet teveel, slanke maar ook geshapete benen, dikkere billen: geen vet maar vooral spieren, strakke armen, maar ook weer geen spierballen waar mijn vriend jaloers op zou worden. 

Wanneer we op die manier doelen blijven stellen, zal dan ooit het moment komen dat je écht voor 100% tevreden bent? Lees het hele artikel verder op  https://www.lijfengezondheid.nl/wil-jij-die-killerbody/