NO STRESS RELAX

Je hebt een gejaagd gevoel en kunt moeilijk je rust vinden?
Je gaat over je eigen grenzen heen?
Je piekert en zit veel in je hoofd?
Je zou meer energie willen en komt tijd tekort?
Je hebt wel ideeën bij wat je wilt, maar het lukt niet om dit tot uiting te brengen?
Je ervaart fysieke of mentale klachten waar geen concrete oorzaak voor gevonden wordt?

10 WEKEN
ONLINE TRAINING

RESETMAAND

NO STRESS RELAX

SPECIALS

IK HELP JE GRAAG

Leven vanuit vertrouwen en authenticiteit. Ik wil anderen meer bewust maken van hun eigen unieke behoeften en grenzen. Hoe meer je in afstemming bent met jezelf, hoe meer dit bijdraagt aan je vitaal, energiek, fit en zelfverzekerd voelen.

Je kunt bij mij terecht wanneer je graag meer inzicht wilt in jouw patronen, meer zelfvertrouwen wilt, meer tevredenheid wilt ervaren, jouw talenten wilt ontdekken, vanuit ontspanning en rust wilt leven, je fysiek en mentaal sterk wilt voelen.

COACHING

Voor een sterk lichaam en innerlijke rust.

NIEUW!

Resetmaand, het roer helemaal om.

OVER MIJ

Hi ik ben Amber! Lees hier meer over mij.

RECENTE BLOGS

MIJN WEBSHOP SELECTIE

Laat je inspireren door de producten en diensten in de shop! Mocht je iets willen aanschaffen, kun je doorklikken en kom je op de desbetreffende website.

WAT ANDEREN ZEGGEN

OPMERKINGEN

Marga

Amber geeft geweldig les, het fijne is dat iedere les andere oefeningen gegeven wordt op een rustige adequate manier!! Voor een ieder goed te doen, jong en oud.

Charlotte

Al een tijdje wilde ik graag wat rustiger in me hoofd worden, wat meer leren ontspannen en op mezelf gaan vertrouwen.Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten maar de afspraken met Amber hebben mij veel gebracht.De aanpak van Amber vond ik heel prettig, door middel van oefeningen en opdrachten laat ze je echt zelf denken en ervaren. Ik heb geleerd meer naar me eigen gevoel en hart te luisteren en ook vanuit daar een keuze te maken die het beste bij mij past.

Ellen

Aan het begin van ons traject durfde ik nog niet alleen de deur uit. Voor een groep staan, vond ik lastig. Ik voel me nu veel rustiger. Ik zorg goed voor mezelf en ben 15 kilo afgevallen. Ik voel me energieker en heb meer vertrouwen. Inmiddels heb ik ook geen moeite meer met alleen de deur uit gaan. Ik ben enorm gegroeid, dankzij jouw begeleiding ben ik zo ver gekomen!

Martine

Ik voelde me heel ontspannen na de les. Ik denk door de bewuste ademhaling en de zeer relaxte stem en begeleiding van Amber

Sarita

De relax workshop was leuk opgebouwd! Met theorie en praktijk afgewisseld en goede begeleiding

Ricky

Ik vind de begeleiding van Amber zo fijn omdat zij wat mij betreft de perfecte balans houdt tussen nuchterheid en spiritualiteit. Waar ik bij anderen nog wel eens kromme tenen kan krijgen, houdt Amber het bij de toepasbaarheid in het dagelijks leven

WEKELIJKSE RUBRIEK

SOCIAL MEDIA

0VolgersVolg
23,045VolgersVolg
174VolgersVolg

De lifestyle van… is een wekelijkse rubriek waarin aan mensen vragen worden gesteld over hun dagelijkse leven en hoe zij in het leven staan.

De lifestyle van… Is ontstaan vanuit het idee dat we ván elkaar en mét elkaar kunnen leren. Er is niet 1 perfecte manier die voor iedereen werkt. Juist die verschillende visies maken het zo leuk en waardevol. Jij kunt er precies uithalen wat jou aanspreekt!

Lees hier alle lifestyle van… verhalen

PARTNERS & SAMENWERKENDE PARTIJEN