RESETMAAND

JE WILT AL LANGERE TIJD AFVALLEN, MEER ENERGIE HEBBEN, JE BETER IN JE VEL VOELEN, PATRONEN DOORBREKEN… ERGENS WEET JE WAT JE ZOU MOETEN DOEN, MAAR TOCH VAL JE TELKENS TERUG IN JE OUDE GEWOONTEN?

Er zijn een aantal dingen nodig, wil je jouw doelen echt behalen én vast kunnen houden:

– Je moet weten wat er in de weg staat om je oude patronen te doorbreken
– Vooral ook leren wat de juiste balans is voor jou tussen in- en ontspanningsmomenten
– Weten wat je nu wel en niet kunt eten en hoe dit bijdraagt in hoe jij je voelt 
– De taal van jouw lichaam leren begrijpen 
– En precies kunnen aansluiten op wat jouw lichaam nodig heeft  

De reset maand geeft gegarandeerd resultaat, omdat er niets blijft liggen. Je gaat ervaren wat een maand al kan betekenen voor je, wanneer je op alle vlakken, body-mind & food, het roer omgooit. 

Ik durf met zekerheid te zeggen dat je je binnen 1 maand, beter, energieker, sterker en dichtbij jezelf voelt.

En wat misschien nog fijn is om te weten: je hoeft geen maand vrij te nemen of alles te cancelen wat er in je agenda staat 😉 Dit programma is precies zo samengesteld, dat deze juist makkelijk toepasbaar is in je dagelijks leven! 

Amber Hanning

Lifestyle coach

Jouw investering?
Je maximale inzet en een eenmalige investering van 498* euro.
Ik ga graag deze uitdaging aan met jou!

Nu tijdelijk een aangepaste online versie voor 240* euro. 

Wil jij wel graag aan deze maand deelnemen maar laat je financiële situatie het niet toe? Stuur mij je motivatie en we kijken samen naar de mogelijkheden die er zijn. 

Een volledige Resetmaand

€498*
* Prijs is exclusief 21% BTW
  • Een uitgebreide intake om jouw startmoment te bepalen en om te fine-tunen wat jij nodig hebt 
    
  • Dagelijkse voedingssuggesties inclusief boodschappenlijst en recepten voor de gehele maand + monitoren van de verhoudingen die je binnenkrijgt in koolhydraten, eiwitten en vetten. 
    
  • Wekelijkse instructies en inzichten op het gebied van body – mind & food, die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. 
    
  • 1 coachingsmoment per week van 60 minuten voor inzage en doorbreken van gedragspatronen  (of 2 van 30 minuten, afhankelijk van voorkeur en doelstelling) zodat je je nieuwe gewoonten echt kunt blijven aanhouden 
    
  • 1 trainingsmoment per week 
    
  • Rek-, ontspanningsoefeningen + meditaties 
    
  • Reflectieopdrachten voor meer inzicht en bewustwording zodat je jouw gedrag kunt gaan vasthouden 
    
  • 3 keer een natuur – wandelcoachingsmoment (bij de live-versie)
    
  • Laagdrempelig contact via Whats app en bereikbaar voor support

  • Extra handvatten die je mee kunt nemen na deze maand

Een aantal reacties van deelnemers die je zijn voorgegaan: 

“Wow wat ben ik dankbaar voor de geweldige positieve vibe en waardevolle inzichten die de resetmaand mij gegeven heeft. Het traject van de resetmaand en de coaching hebben me waardevolle inzichten en doorbraken gegeven. Ik ben onder de indruk van de snelle en ‘spot on’ eye-openers die Amber me gaf tijdens wandel coachingsessies. Amber weet super snel de kern bloot leggen en helpt om daarmee aan de slag te gaan. De resetmaand was voor mij zo veel omvattend dat het bijna niet te omschrijven is. Maar wat het mij gebracht heeft: meer balans, meer rust, dichter bij mezelf komen en blijven, leven vanuit je kern en kracht, meer vertrouwen, ervaren van flow, opheffen van blokkades, doorbreken van patronen, bewust en gezonder eten, bewust om gaan met mijn lichaam, meer ruimte kunnen innemen, minder werken met meer resultaat! Ik raad de resetmaand echt iedereen aan, en ik zou het liefst het hele jaar leven volgens het programma van de resetmaand met het fijne contact en geweldige coaching van Amber.”

“Ik voelde veel weerstand voordat ik begon aan deze maand, nu een maand verder herken ik mezelf niet meer terug en voel ik me weer energiek en blij. Ongelooflijk in zo’n korte tijd en wat viel het mee achteraf. Van te voren leek het een grotere berg dan dat het uiteindelijk was. Zou het zo weer doen!”

“Na het intakegesprek voelde ik meteen veel vertrouwen. Van de rust tot energie en openheid die Amber uitstraalt. Ik ben ook meer van mij zelf gaan houden en dit beïnvloed nu al de keuzes die ik van hieruit ben gaan maken. Ik voel veel dankbaarheid voor hoe ik een heel andere mindset heb gekregen. Na 4 weken ben ik ongelofelijk happy met de nieuwe invulling van mijn leven!”

“De training heeft me een hoop geleerd, ik ben veel uit me comfortzone gegaan wat soms echt heel confronterend en pittig was. Ik heb me ook verbaasd over mezelf, ik ben zoveel sterker dan ik zelf soms denk zowel mentaal als fysiek. Ik ben dankbaar en trots op mezelf op wat ik allemaal heb gedaan en gedurfd.”

“De laatste maanden van 2019 waren voor mij hectisch, in alle opzichten. Zowel zakelijk als prive, zowel fysiek als mentaal. Je gaat dan in paniek grijpen naar allerlei middelen om daar uit te ontsnappen, niet wetende wat de werkelijke oorzaak is of was. Je wilt rust in je hoofd en in je lijf, je wilt meer energie en doelen stellen. Het lukte mij domweg niet om daar een balans in te vinden. Totdat ik Amber sprak op de sportschool waar ik sport en zij mij vertelde over haar aanpak. Dat sprak mij gelijk aan. Want tot die tijd deed ik van alles wat. Dan weer letten op de voeding, dan weer extreem veel sporten, dan weer supplementen. Amber heeft een methode ontwikkeld waar alles in verwerkt zit en alles waar ik mee worstelde bij elkaar bracht in 1 programma. Dus met yoga, meditatie, inspirerende wandelingen tot aan voedingsadvies. Amber heeft mij een levensstijl aangeleerd, qua voeding, bewegen en mindset, met een duidelijke structuur zonder dat het moeite kost. Zij heeft het vermogen om al die componenten bij elkaar te brengen en over te brengen. Nu de maand voorbij is, sta ik vol energie en positief in het leven met een sterk zelfbeeld en meer rust in mijn lijf en hoofd. Daar ben ik Amber heel dankbaar voor.”