RESETMAAND

JE WILT JE ENERGIEK EN GEZOND VOELEN, FYSIEK EN MENTAAL GOED IN JE VEL ZITTEN, INNERLIJKE RUST EN VERTROUWEN ERVAREN… ERGENS WEET JE WAT JE MISSCHIEN ZOU MOETEN DOEN, MAAR TOCH BLIJF JE JE OUDE GEWOONTEN HERHALEN?

De reset maand geeft gegarandeerd resultaat, omdat we werken vanuit verschillende invalshoeken. We creëren transformatie op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

– Je krijgt inzicht in wat er tot nu toe in de weg heeft gestaan om je oude patronen écht te doorbreken
– Leert de handvatten en tools voor blijvende gedragsverandering zodat je blijvend, gezondere keuzes gaat maken 
– Je leert de taal van jouw lichaam begrijpen zodat je daarop kunt afstemmen en de nieuwe levensstijl gemakkelijk volhoudt 
– Je leert de gezonde balans tussen in – en ontspanning en wat de juiste voedingskeuzes zijn voor jou
– Je zult meer innerlijke rust ervaren, minder in je hoofd, meer in je lijf. Vooral wanneer je je vaak gehaast of opgejaagd voelt, zul je hierin een groot verschil in gaan ervaren. 

Velen zijn je inmiddels voor gegaan die allemaal binnen 1 maand een enorme transformatie zijn ondergaan. Lees een aantal ervaringen van deelnemers hieronder! 

Dit programma is precies zo samengesteld, dat deze eenvoudig toepasbaar is in je dagelijks leven.

Amber Hanning

Lifestyle coach

Jouw investering?
Je bereidheid en inzet en een eenmalige investering van 399* euro.
Ik ga graag deze uitdaging aan met jou! 

Een volledige Resetmaand

€399*
* Prijs is exclusief 21% BTW

Waar bestaat deze maand uit?

Waar bestaat deze maand uit? 

  • Een uitgebreide intake om jouw beginsituatie in kaart te krijgen 

  • 1 (wandel) coachingsmoment per week van 60 minuten voor inzage en het doorbreken van gedragspatronen zodat je je nieuwe gewoonten echt kunt blijven aanhouden. 
  • Dagelijkse voedingssuggesties inclusief boodschappenlijst en recepten voor de gehele maand + het monitoren van de verhoudingen die je binnenkrijgt in koolhydraten, eiwitten en vetten. 

  • Wekelijkse instructies en inzichten op het gebied van body – mind & food, die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.  
  • Oefeningen + meditaties die je thuis kunt uitvoeren 

    

  • Reflectieopdrachten voor meer inzicht en bewustwording zodat je jouw gedrag kunt gaan vasthouden 
  • Laagdrempelig contact via Whats app en bereikbaar voor support

  • Extra handvatten die je mee kunt nemen na deze maand

Een aantal reacties van deelnemers die je zijn voorgegaan: 

“Wow wat ben ik dankbaar voor de geweldige positieve vibe en waardevolle inzichten die de resetmaand mij gegeven heeft. Het traject van de resetmaand en de coaching hebben me waardevolle inzichten en doorbraken gegeven. Ik ben onder de indruk van de snelle en ‘spot on’ eye-openers die Amber me gaf tijdens wandel coachingsessies. Amber weet super snel de kern bloot leggen en helpt om daarmee aan de slag te gaan. De resetmaand was voor mij zo veel omvattend dat het bijna niet te omschrijven is. Maar wat het mij gebracht heeft: meer balans, meer rust, dichter bij mezelf komen en blijven, leven vanuit je kern en kracht, meer vertrouwen, ervaren van flow, opheffen van blokkades, doorbreken van patronen, bewust en gezonder eten, bewust om gaan met mijn lichaam, meer ruimte kunnen innemen, minder werken met meer resultaat! Ik raad de resetmaand echt iedereen aan, en ik zou het liefst het hele jaar leven volgens het programma van de resetmaand met het fijne contact en geweldige coaching van Amber.”

“Ik voelde veel weerstand voordat ik begon aan deze maand, nu een maand verder herken ik mezelf niet meer terug en voel ik me weer energiek en blij. Ongelooflijk in zo’n korte tijd en wat viel het mee achteraf. Van te voren leek het een grotere berg dan dat het uiteindelijk was. Zou het zo weer doen!”

“Na het intakegesprek voelde ik meteen veel vertrouwen. Van de rust tot energie en openheid die Amber uitstraalt. Ik ben ook meer van mij zelf gaan houden en dit beïnvloed nu al de keuzes die ik van hieruit ben gaan maken. Ik voel veel dankbaarheid voor hoe ik een heel andere mindset heb gekregen. Na 4 weken ben ik ongelofelijk happy met de nieuwe invulling van mijn leven!”

“De training heeft me een hoop geleerd, ik ben veel uit me comfortzone gegaan wat soms echt heel confronterend en pittig was. Ik heb me ook verbaasd over mezelf, ik ben zoveel sterker dan ik zelf soms denk zowel mentaal als fysiek. Ik ben dankbaar en trots op mezelf op wat ik allemaal heb gedaan en gedurfd.”

“De laatste maanden van 2019 waren voor mij hectisch, in alle opzichten. Zowel zakelijk als prive, zowel fysiek als mentaal. Je gaat dan in paniek grijpen naar allerlei middelen om daar uit te ontsnappen, niet wetende wat de werkelijke oorzaak is of was. Je wilt rust in je hoofd en in je lijf, je wilt meer energie en doelen stellen. Het lukte mij domweg niet om daar een balans in te vinden. Totdat ik Amber sprak op de sportschool waar ik sport en zij mij vertelde over haar aanpak. Dat sprak mij gelijk aan. Want tot die tijd deed ik van alles wat. Dan weer letten op de voeding, dan weer extreem veel sporten, dan weer supplementen. Amber heeft een methode ontwikkeld waar alles in verwerkt zit en alles waar ik mee worstelde bij elkaar bracht in 1 programma. Dus met yoga, meditatie, inspirerende wandelingen tot aan voedingsadvies. Amber heeft mij een levensstijl aangeleerd, qua voeding, bewegen en mindset, met een duidelijke structuur zonder dat het moeite kost. Zij heeft het vermogen om al die componenten bij elkaar te brengen en over te brengen. Nu de maand voorbij is, sta ik vol energie en positief in het leven met een sterk zelfbeeld en meer rust in mijn lijf en hoofd. Daar ben ik Amber heel dankbaar voor.”