LIFESTYLE COACHING 1 OP 1

BEN JE ER AAN TOE OM ONGEZONDE PATRONEN TE DOORBREKEN? WIL JE GEZONDER LEVEN, AFVALLEN, MEER ZELFVERTROUWEN EN MEER ENERGIE?

Onze levensstijl heeft ontzettend veel invloed op hoe we ons voelen. Waarschijnlijk is dit niet nieuw voor je en weet je zelf ook wat je anders zou kunnen doen. Toch is het doorbreken van ongezonde gewoonten niet altijd even eenvoudig. Voel je dat je er aan toe bent om echt het roer om te gooien? Bereik jouw gewenste resultaat met 1 op 1 lifestyle coaching. 

Elke stap van verandering begint bij bewustwording. Onze gedragspatronen gaan voor het grootste deel automatisch en onbewust. Hierdoor komen we eigen patronen telkens weer opnieuw tegen of vallen we erin terug. Je kunt jouw systeem ‘herprogrammeren’. Waardoor je jouw ongezonde gewoontes leert te doorbreken en kunt kiezen voor nieuwe, helpende gewoonten. 

Hoe zit de coaching eruit?

Ik werk met lichaamsgerichte oefeningen en geloof in de samenwerking tussen lichaam en geest. Verandering begint bij (lichaams)bewustzijn. Wat geeft jouw lichaam aan en wat heb je nu écht nodig? Daar gaan we naar op zoek. Daarnaast laat ik je graag ervaren dat trainen en gezond leven vooral ook eenvoudig kan en leuk is. Jezelf uren in het zweet werken en strenge diëten volgen is nergens voor nodig. Vinden wat bij jou past, effectief, functioneel en met zelfcompassie, dat wél. Ik wil dat jij je gestelde doel bereikt en tevreden en blij door het leven gaat. 

Amber Hanning

Lifestyle coach

De coaching is bijzonder effectief:

  • Als je je onzeker voelt 
  • Niet blij bent met je lichaam 
  • Je meer zelfvertrouwen wilt
  • Het lastig vindt om keuzes te maken
  • Je weinig energie hebt 
  • Je graag zou willen afvallen 
  • Meer uithoudingsvermogen wilt hebben 
  • Je beter voor jezelf zou willen zorgen

Voordat we beginnen, maken we eerst vrijblijvend kennis en bespreken we jouw situatie en wensen. Belangrijk is natuurlijk dat het goed voelt voor jou om een traject aan te gaan. Wanneer je ervoor kiest om een traject te starten, verstuur ik je een digitale vragenlijst, zodat we een duidelijk beginpunt hebben, welke we tussentijds en na afloop evalueren. 

Voel je vrij om telefonisch contact met me op te nemen! 

Online coaching is ook mogelijk en maakt het eenvoudig om een afspraak in te plannen.

Per afspraak van 75 min.

€65,00*
Waar?
Bij jouw thuis
Plek Haarlem of Zandvoort aan Zee

*Prijs is exclusief 21% btw