TRAININGEN

Na jaren voor de klas te hebben gestaan en training geven in de sport- en vitaliteitsbranche, combineert Amber beiden in haar werk als Ontwikkelingsbegeleider en Coach/Docent Vitaliteit voor jongeren en volwassenen. Met haar trainingen deelt zij praktische handvatten om het maximale uit je talenten, gezondheid en motivatie te halen.

De Resetmaand

No Stress, Relax

Specials

GRATIS E-BOOKS

No Stress

Het gevoel dat je van alles moet of continu aan staat? No stress, Relax! is een gratis e-book met tips en inzicht voor meer rust.

Haal meer uit jezelf

Haal het beste uit jezelf. Dit gratis e-book geeft je 7 praktische tips om meer uit jezelf en je gezondheid te halen!

BLOGS & INSPIRATIE

COACHING

Een traject op maat? Dat kan! Deze maatwerk trajecten zijn er voor volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar. De zelfdeterminatietheorie is de basis, die uitgaat van de intrinsieke motivatie en aangeboren psychologische behoeften om het beste uit je talent, mindset en welzijn te halen. Meer weten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

INSTAGRAM

GOOGLE REVIEWS

 • Amber geeft super fijne, professionele lessen. Ze straalt enorm veel positieve energie en rust uit en weet dit altijd over te brengen! Ik raad haar dan ook voor 100% aan... lees meer

  Ylva Pisters Avatar Ylva Pisters

  Ik volg al een paar jaar yin lessen bij Amber en kijk er elke keer weer naar uit. Na haar les voel ik me ontspannen en opgeladen. Amber is oprecht,... lees meer

  stephanie watt Avatar stephanie watt

  Amber is puur, eerlijk en oprecht. Ze houdt je een spiegel voor en laat je groeien op de manier die bij jou past en op jouw tempo. Wil je groeien,... lees meer

  Eefje Meijer Avatar Eefje Meijer
 • Ik ben echt fan van de yin yoga lessen van Amber! Ze heeft een bepaalde rust over zich en een hele fijne stem om naar te luisteren. Wat ik mooi... lees meer

  Elsa Govaarts Avatar Elsa Govaarts

  Tijdens deze training heb ik veel geleerd over verschillende onderwerpen. Door deze training weet ik bijvoorbeeld welke prikkels er voor mij stress opleveren, heb ik geleerd waarvan ik energie krijg... lees meer

  Nikita Versteege Avatar Nikita Versteege

  Ik volg Amber al een tijdje op de verschillende locaties waar zij les geeft. Ik ben fan van haar yin yoga lessen. Haar stem en muziek keuze is prettig. Zij... lees meer

  Annemiek Loos Avatar Annemiek Loos

WEBSHOP

PARTNERS