[layerslider_vc id=”21″][cs_fancybox box_type=”outlined” icon_size=”lg” title=”VISIE” icon=”fa-check-circle-o” icon_background=”#887f7a” box_title_color=”#887f7a”] “De juiste balans tussen in-en ontspanning, zo veel mogelijk onbewerkt voedsel, en genieten.” [/cs_fancybox]

Visie

Om je gezond en fit te voelen is het nodig een juiste balans te vinden tussen in- en ontspanning. Volgens de yoga principes kan ons lichaam en onze geest, alles wat we doen, pas opnemen op de momenten dat we rusten. Die momenten van rust zijn er meestal te weinig.

Rust betekent voor mij niet alleen: even helemaal niets hoeven of moeten. Maar ook kunnen zijn in het moment; bewust in het hier en nu. Maar tegenover rust is beweging erg belangrijk. We zijn niet gebouwd voor een zittend leven.

Ik wil je laten ervaren dat je met kleine aanpassingen al kunt werken aan je conditie en kracht, zonder jezelf meteen op te leggen meerdere uren in de week naar de sportschool te moeten. Maar ook hoe je meer innerlijke rust kunt ervaren. Qua voeding; het liefst zo onbewerkt mogelijk. Maar ik geloof niet in vaste voorschriften; wat voor de één goed is, werkt niet voor de ander.

Als je een patroon kunt vinden dat bij jou past, dan wordt het een ‘way of life.’ Ik geloof in een holistische aanpak: lichaam en geest staan met elkaar in verband. Wanneer we goed voor ons lichaam zorgen, krijgen we daar veel voor terug.

[cs_divider color=”#887f7a”]

LATEN WE KENNISMAKEN

Heb je een vraag? Wil je weten hoe we jouw doelstelling kunnen bereiken? Of wil je gewoon eens vrijblijvend een les proberen?

[cs_button align=”center” animation=”fadeIn” href=”url:http%3A%2F%2Fwww.amberhanning.nl%2Fcontact%2F|||”]NEEM CONTACT OP[/cs_button]
[cs_divider color=”#887f7a”]
[layerslider_vc id=”12″]
[gs_logo logo_color="def_to_gray"]