OVER AMBER

COACHEN, INSPIREREN EN HET MOTIVEREN VAN ANDEREN

Doen waar je blij van wordt. Het klinkt zo simpel, maar het blijkt zo moeilijk te zijn voor velen. Ook voor mij was het een jarenlange zoektocht om simpelweg gelukkig te zijn met wat ik deed. Is dit nu alles? Ben ik echt tevreden? Deze vragen spookten op een gegeven moment continu door mijn hoofd.

Amber Hanning

Lifestyle coach

Sinds 2009 ben ik me gaan focussen op het coachen, inspireren en motiveren van anderen. Ontzettend dankbaar ben ik dat ik met mijn kennis en ervaring mensen kan helpen. Het leven is te kort om dingen te doen waar je niet gelukkig van wordt. Door het geven van coaching, workshops en het organiseren van evenementen help ik mensen om het maximale uit zichzelf, hun gezondheid én het leven te halen.

Na de opleiding PABO heb ik een paar jaar voor de klas gestaan. Hartstikke leuk om te doen, maar ik merkte dat de cijfermatige resultaten van de kinderen me minder interesseerde dan hun persoonlijke ontwikkeling. Ik wilde dat de kinderen iedere dag blij naar school én weer naar huis gingen. Dat ze zich veilig voelden en zichzelf durfde te zijn en hier ook trots op waren. Ik merkte op termijn ook, dat hierin de basis van het ontwikkelen lag. De resultaten volgden als vanzelf.

“Ik stelde mezelf steeds vaker de vraag: Ben ik nu echt gelukkig?”

Door deze groeiende interesse in persoonlijke ontwikkeling en door mijn eigen zoektocht naar geluk en energie ging ik het onderwijs uit. Ik ben mezelf verder gaan ontwikkelen op het gebied van sport, voeding en gedrag. De samenwerking tussen lichaam en geest begon ik steeds beter te begrijpen en ik raakte er meer en meer door geboeid. Ik begon patronen te herkennen, beter naar mijn lichaam te luisteren en steeds meer naar mijn intuïtie luisteren. Als gevolg dat ik mij tevreden voel, gelukkig en energiek.

Lees hier de uitgebreide versie van mijn zoektocht naar geluk. Met onder andere de hoofdstukken hoe ik van VWO op het MBO terecht kwam, de ziekte van Crohn die voor veel onrust zorgde en het gat na het behalen van mijn diploma..