LIFESTYLE COACHING 1 OP 1

WIL JIJ GEZONDER LEVEN, AFVALLEN, MEER ZELFVERTROUWEN, MEER ENERGIE, JE FITTER IN JE LIJF VOELEN?

Herken je dat gevoel dat je bepaalde dingen graag anders zou willen zien, maar dat je toch langer dan gewenst blijft hangen in de situatie waar je in zit? Misschien neem je jezelf voor gezonder te gaan eten, omdat je je niet meer fijn voelt in je lijf, maar toch lukt het je niet om dit vol te houden. Misschien zit je al lang vast in een baan die je niet meer leuk wilt, weet je dat je iets anders wilt gaan doen, maar het lukt maar niet om de stap te zetten. Of je voelt veel onrust in je lijf, misschien zou je je meer moeten ontspannen maar krijg je het niet voor elkaar.

Elke stap van verandering begint bij bewustwording. En al weten we in ons hoofd echt wel wat er gaande is, patronen in gedrag gaan voor het grootste deel automatisch en onbewust. Ergens ook wel fijn, want als je je van elke handeling bewust zou zijn, zou het elke dag zijn alsof je opnieuw moet leren lopen of autorijden. Super vermoeiend. Het nadeel is, dat het lastig is om op eigen houtje jouw gedragspatronen te veranderen. Meteen de reden waarom je vaak je eigen patronen telkens weer opnieuw tegenkomt.

Het gekke is eigenlijk, dat als we willen leren autorijden, les nemen. Als we Engels willen leren, gaan we op les. Als we een auto willen kopen, laten we ons adviseren. Maar als het om onderwerpen gaat die jóu echt aangaan als persoon (en dus nog vele malen belangrijker zijn) denken we al snel: ik kan dat zelf wel. Waarom zou je het jezelf moeilijk maken? Daarbij houden jouw vrienden en familie (ook onbewust en absoluut goed bedoeld) vaak jouw patronen in stand. Het kan hierin verhelderend zijn, om met een onafhankelijk persoon naar jouw situatie en patronen te kijken, zodat je het nu ook écht anders kunt gaan doen.

Hoe zit de coaching eruit?

Ik geloof in de samenwerking tussen lichaam en geest. Door middel van eenvoudige en leuke psycho-fysieke oefeningen, laat ik je ervaren hoe bepaalde gedragingen en gedachten invloed hebben op jouw lichaam & geest. Doordat ons lichaam ervaringen opslaat, maakt deze aanpak het ook eenvoudiger om verandering daadwerkelijk tot stand te brengen. Waardoor jij je leven zo kunt gaan invullen, zodat jij blij en gelukkig wordt en je doel bereikt.

Amber Hanning

Lifestyle coach

De coaching is bijzonder effectief:

  • Wanneer je veel onrust ervaart
  • Je onzeker voelt
  • Je meer zelfvertrouwen wilt
  • Het lastig vindt om keuzes te maken
  • Je veel in je hoofd zit , piekert
  • Je meer energie zou willen
  • Niet lekker in je lijf zit
  • Je beter voor jezelf zou willen zorgen

Voordat we beginnen, maken we eerst vrijblijvend kennis en bespreken we jouw situatie. Ben je eruit en wil je echt aan de slag? Dan verstuur ik eerst een digitale vragenlijst, zodat ik een compleet beeld heb en we meteen concreet kunnen beginnen.

Misschien wil je liever eerst even telefonisch kennismaken voordat je afspreekt? Voel je vrij om contact met me op te nemen.

Online coaching is ook mogelijk en maakt het gemakkelijk om een afspraak in te plannen.

Per afspraak van 75 min.

€75,00*
Waar?
Bij jouw thuis
Plek Haarlem of Zandvoort aan Zee

*Prijs is exclusief 21% btw